Privatkund


Blommor och dekorationer för dig som är privatkund

Som privatkund hos oss får du garanterat det du önskar. Vi hjälper dig med all dekroation till bröllopsfesten och gör buketter eller dekorationer till alla festliga tillfällen. Vi ser även till att buketten eller hjärtat du tar ett sista farväl med blir minnesvärd.

   Om du inte redan har provat någon av våra populära workshops så passa vid nästa tillfälle. Det finns även möjligheten att boka en egen workshop om ni är fler än sex kreativa pysslare. Roligt för kompisgänget, syjuntan eller möhippan.

BRÖLLOP


Varje bröllop är unikt. Er speciella dag ska präglas av er personliga stil och era önskemål. Allt inom era ekonomiska ramar. Vi hjälper er med all dekoration!


Bröllopsbinderi Brudbukett, brudgumsblomma, portal, honnörsbord, bordsdekorationer och mycket mer.


Dekorationskoordinator Vi hjälper dig att planera alla dekorationerna steg-för-steg och ser till att allt finns på plats när ni anländer till festlokalen.


Hitta er stil På vår workshop SMYCKA BRÖLLOPET hjälper vi er att ta fram den stil som passar er båda samt en dekorationsplan.

FESTDEKORATIONER


När det är dags att dekorera och duka upp till fest så finns till hjälp. Vi dekorerar lokalen och borden efter dina önskemål.


Stor födelsedagsfest - 50, 60, 70 eller 80 år

Jubileumsfest

Temafest

Studentskiva

Konfirmationsfest


Du beställer bordsdekorationer, hyr vepor och portaler, låter oss duka med fina band och kul detaljer. Eller så tar vi hand om alla dekorationer från välkomstminglet, via middagsbordet till dansgolvet.


Om Kreativt Bord:


Kreativt Bord skapar dekorationer med kärlek till bröllop och fest.

   Vi tar avstamp från levande blommor, men blandar även in andra spännande material. Här kan det naturliga möta det konstgjorda. Vi hittar skönheten i vackra former och hjälper er att utsmycka festen efter era önskemål.

   Vi inspirerar även till eget skapande på våra populära inpirationsträffar.

   Kreativt Bord har varit verksamt sedan 2007 och utgår från Klagshamn, söder om Malmö.

WORKSHOP


Vi arrangerar flera olika populära workshops i vår blomsterateljé i Klagshamn.


Blommor mitt på bordet

Smycka bröllopet

Planera din temafest

Smak och skap

Blomsterpyssel Jul eller PÅSK


Kolla vilken som är nästa i programmet på första sidan.

SHOPPA HOS OSS


Vi fortsätter med vår populär Pop Up-shop i Klagshamn eller så dyker vi upp på något annat ställe.


Håll koll på när nästa tillfälle är genom programmet på första sidan. Där kan du också prenumera på vårt nyhetsbrev.


Facebook: Kreativt Bord & Blomster

Instagram: kreativt_bord


BLOMSTERBINDERI


Vi är två utbildade florister på Kreativt Bord som utför all slags blomsterbinderi.


Festbuketter Vi binder härliga buketter i olika prisklasser - rundbundna, paradbuketter, med cellofan eller fladdrande band.


Bordsdekorationer Vackra dekorationer till festen hemma eller i hyrd lokal. Skålar kan lånas.


Sorgbinderi Det kan kännas bra att ta ett sista farväl med en vacker blomma. Vi leverar våra noggrant bunda sorgdekorationer – sorgbuketter i olika storlekar, blomsterfyllda hjärtan eller kransar - till Malmö och Vellinge med omnejd.


WORKSHOP FÖR GRUPPER


Om ni är en grupp som vill göra något kreativt tillsammans så kan ni boka in er på en egen workshop. Den kan antingen vara i vår blomsterateljé i Klagshamn eller i någon lokal hos er.


En workshop kan vara 1-3 timmar, helt enligt önskemål och innehåll. Ta gärna en titt på de olika färdiga paket vi har. Det finns kanske något som passar er?


Passar prefekt för:

möhippan

kompisgänget

granngänget