Företagskund


Kan vi hjälpa dig med nästa företagsevent?

Beställ din dekoration till konferensscenen, mässmontern eller galamiddagsdukningen av oss. Vi hjälper till med design, planering och genomförande. Vi har mångårig erfarenhet från konferenser, kongresser, mässor, fester, jubileumsfirande och affärscentra. Därför kan vi tipsa om många bra lösningar, samtidigt som vi hela tiden utvecklar nya idéer.

   

Välkommen att höra av dig för att diskutera nya, spännande möjligheter!


Om Kreativt Bord:


Kreativt Bord jobbar med dekoration av stora ytor – utställningsytor, mässhallar, utomhus eller i offentliga rum i butiksområden. Men vi  dekorerar en mindre yta som ett dukat bord eller en mindre installation med samma engagemang. Fantasi och skapande är drivkrafterna till att våra idéer blir verklighet. Det är vårt kreativa bord.

   Kreativt Bord har varit verksamt sedan 2007 och utgår från Klagshamn, söder om Malmö.

SCENDEKOR


Vi jobbar ofta med levande blommor på olika mäss- och konferensscener. Vi ser till att få en bra färgkombination mot bakgrunden eller att följa de färger som finns med i logo eller profilmaterial.


UTMED SCENKANTEN En stor scen kan kantas av flera meters blomsterarrangemang där band eller grenar får hänga ner över scenkanten.


PAMPIG DEKORATION En eller två stora blomsterdekoration kan bli en bra blickpunkt mot den kanske i övrigt strikta scenen. Vi gör pampiga scendekorationer som syns från alla bänkrader.


BORDSDEKORATIONER


Vi dekorerar din galamiddag, företagslunch eller mingelyta med återkommande blomsterdekorationer.


Långbord, flera runda bord eller en uppdukad buffé - vi ser till att blommor eller andra dekorationer tar upp ditt företags färger. Vi anpassar dekorationerna helt efter vad ytan kräver eller vad budgeten tillåter. 

VÄGLEDANDE DEKOR


Vår vägledande dekoration är perfekt när du ska fånga besökarnas uppmärksamhet redan innan de kommer fram till ditt event. Det kan exempelvis vara för att leda besökare som ankommer till tågstationen mot mässhallen.


Vi jobbar med fladdrande bandvippor i olika storlekar, klär in stolpar eller bygger stolptavlor som pekar och informerar.


Alla dekorationer kan fås med eventets eller företagets logo.


UTOMHUSDEKOR


Vi dekorerar även utomhus – vid större event eller för att lyfta fram något säsongsbetonat på ett torg eller köpcentrum.


Vi ser till att välja material som klarar de flesta väder och ser till att allt fästs ordentligt.


Alla dekorationer kan fås med eventets eller företagets logo.


BUKETTER


Ett tack till de som medverkat på scen eller en uppvaktning av någon i publiken är alltid uppskattat.


Vi gör härliga buketter i den storlek och prisklass som passar för tillfället.


Alla buketter kan smyckas med hängande band, samt med eventets eller företagets logo. Med eller utan cellofan eller vackert papper.


Levereras stående i vatten.


DEKORATIONER AV LOKAL


När vi dekorerar en lokal eller ett eventtält ser vi till att tänka på helheten och följa den röda tråd som valts. Dekorationerna ska kanske följa en specifik färg, känsla eller tema.


Vi hjälper gärna till att spåna fram roliga idéer och ger ett prisförslag på dekorationer utifrån den budget som finns.


Här jobbar vi med många olika material för att få fram den rätta känslan. Vi tänker gärna på återbruka och klimatmässigt bra val.

WORKSHOP OCH FÖRETAGSAKTIVTET


Vi håller i uppskattade workshops där kreativiteten får alla att släppa loss. Detta är perfekt att lägga till vid en konferens eller ett företagsevent. Kreativt skapande sätter fart på nya idéer!


En workshop kan vara 1-3 timmar, helt enligt önskemål och innehåll.


Skapande kan vara att prova på blomsterbinderi, göra bordsdekorationer till kvällens middag, vira kransar av kraftiga vinrankor, sticka fingrarna i jorden och göra en plantering eller att vira stjärnor med belysning i. Det viktiga är att det är en lagom svår och rolig utmaning för de som ska skapa. Vi anpassar det efter gruppens och lokalens förutsättningar.

VI ÄR DIN DEKORATIONSBYRÅ!

Låt oss ses över en fika för att diskutera möjligheterna!


KONTAKT:

Catarina Schlager 073-22 90 212 catarina@kreativitbord.se