Möhippa


Möhippa? Kom och var kreativa!

Lägg till en kreativ del på möhippan eller fruhippan – det är roligt att skapa tillsammans! Med bra vägledning får ni lära er att binda en härlig bukett, göra små corsageblommor eller kanske skapa pampiga bordsdekorationer. Vad vill ni göra?


Så här är upplägget

Ni välkomnas med ett glas alkoholfritt bubbel och snittar. Blomsterkreatören Catarina förklarar den bindningsteknik ni ska använda er av och delar med sig av smarta tips. Vi håller gärna en blommig frågesport för er och workshopen avslutas med ett foto på hela gänget med era färdiga alster.


Tidsåtgång

En workshop kräver minst 1½ timme, men kan variera beroende på vad ni väljer att göra. Därför nämns en beräknad tidsåtgång vid varje dekoration.


Kostnad

Vi bjuder på brudens startavgift (vid minst 6 deltagare), medan övriga deltagare betalar en startavgift på 120:- per person. Utöver detta betalar ni för materialet till den dekoration ni väljer att göra. Alla priser är per person och inklusive moms.


Välj någon av våra färdiga förslag eller låt oss snacka om vad som passar ert gäng och möhippans tema. I förväg väljer ni vad och hur många dekorationer ni vill göra.


1 Ljuvlig bukett med säsongens blommor


200:- per person, cirka 1 timme2 En liten corsageblomma – fin i håret eller på tröjan 


75:- per person, cirka 30 minuter3 Pampig bordsdekoration – en oasisdekoration i kruka.


290:- per person, cirka 1 timme4 Blomsterkrans till håret – fin att ha på sig under dagen.


200:- per person, cirka 1 timmeHär är vi

Vi håller till i vår blomsterateljé på Möllevägen 27 i Klagshamn. Det är en tio minuters promenad från hållplats Möllevägen med buss 6, vilken tar en kvart från Hyllie. Det finns gott om parkering utmed vägen.

Vi kan även komma till er eller någon hyrd lokal (transportavgift tillkommer).


Packat och klart

Vi ser till att packa alla dekorationer så att de håller fint när ni drar vidare. Det går även att få alla dekorationer körda till en adress mot avgift.

All betalning kan göras var för sig eller gemensamt med kort.


Om någon av er får förhinder

Ni får en faktura på workshoppen som betalas innan bestämt aktivitetsdatum. Om återbud meddelas senast 2 dagar innan aktivitetsdatum återbetalas den deltagarens utgifter. Därefter återbetalas startavgiften, men materialkostnaden återbetalas inte eftersom materialet då är inköpt.


Frågor och bokning

Hör av dig direkt till Catarina på catarina@kreativtbord.se.


WORKSHOP: Smycka ert bröllop


Ta med din blivande på en kreativ kväll där ni tillsammans skapar ett moodboard och er dekorationsplan inför bröllopet. Inspireras och låt både tankar och händer skapa.

Bröllopsdekorationer


Vi dekorerar både stora och små bröllop i Malmö med omnejd. Se våra olika bröllopspaket – vi gör bland annat brudbuketter, portaler, bordsdekorationer. Hur kan vi hjälpa er?  Boka gärna en kostnadsfri konsultation.

Presentkort


Att spendera en kväll tillsammans med någon som älskar att skapa kan vara en bra present! Köp vårt presentkort på valfritt belopp som kan lösas in på någon av våra populära workshops.

Inspireras mer

– följ oss på instagram & facebook


instagram: kreativt_bord

facebook: Kreativt Bord & Blomster