Webshop - villkor och info


Webshop – köpvillkor och allmän info

Catarinas Veranda är en webshop hos Kreativt Bord med trendiga prylar för din egen veranda, ditt hem eller ett härligt dukat bord. Mycket av det som säljs här återkommer i våra kreativa dekorationer eller används som material på våra skapande workshops. Följande villkor gäller för köp i webshopen.


Handla i webshopen

Alla är välkomna att handla av oss, men om du är yngre än 18 år krävs målsmans godkännande.

Vi levererar inom Sverige. Önskar du leverans till annat land så hör av dig till oss via e-post. Genomförd beställning medför att du godkänner våra köpevillkor och att du samtycker till att dina uppgifter registreras i vårt kundregister.


Produktinfo

Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen, därför kan det förekomma skillnader mellan bilden och den verkliga varan. En del produkter är handgjorda och då kan det finnas små individuella skillnader mellan produkten på bilden och den du får hem.


Beställning

När du genomfört din beställning skickas en orderbekräftelse till den angivna e-postadressen. Kontrollera att du angivit rätt adress. Glöm inte att ange mobilnummer för avisering.


Priser

Priserna är angivna i svenska kronor och inkluderar moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna utan föregående avisering.


Frakt

Fraktkostnaden till och med 1 kg kostar 49:-, över 1 kg kostar 75:-. Detta gäller för frakt inom Sverige. Vi skickar företrädesvis med Postnord. Vid extra skrymmande eller tunga varor anges fraktkostnaden särskilt vid varan.

Om du väljer att hämta dina varor själv hos oss i Klagshamn så är fraktkostnaden 0:-. Kontakta oss och avtala tid för upphämtning, så krediterar vi frakten på ditt köp.


Betalningssätt

Betalningssytemet vi använder är Stripe vilket gör det tryggt för dig att handla hos oss. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du med vilket kort du vill betala. OBS! Om ditt kort är begränsat till köp i Sverige, behöver du öppna det för köp i Norden. Detta gör du i din bankapp/hemsida.


Leverans

Din beställning skickas så snart som möjligt, vanligen inom 1-3 dagar. Om annan leveranstid gäller står det angivet vid respektive produkt.

Om du inte hämtar ut skickade varor debiteras du med 250:- för att täcka kostnader för returfrakt och hantering.


Retur

Vänligen kontakta webshop@kreativtbord.se innan du returnerar några produkter.


Ångerrätt och Öppet köp

Enligt distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan och utan särskild anledning. Produkten måste vara i nyskick. Om produkten är förstörd eller använd, kommer ingen återbetalning att ske. Ångerrätt och öppet köp gäller inte då varor inte kan återlämnas i obrukat och oskadat skick. Se till att bifoga kontaktinformation när du returnerar en produkt och ange spårningsnummer samt en kort beskrivning av vad ärendet gäller.


Vid utnyttjande av ångerrätt är det kunden som betalar returfrakten. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad, betalar vi givetvis returfrakten. Fakturaavgift återbetalas inte. Kontakta oss om du vill returnera en vara.


Transportrisken

Tillsammans med våra fraktpartners står vi för transportrisken, det vill säga. risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.


Skadat gods

När du tar emot din vara är det viktigt att du omedelbart besiktigar kollit. Skulle emballaget och innehållet vara skadat så meddelar du detta till ditt utlämningsställe eller direkt till transportören. Spara alltid den bekräftelse du får på att ditt gods är skadat. Vi är tacksamma om du meddelar oss snarast om detta inträffar. Dock senast inom en vecka. Kontakta oss enklast via webshop@kreativtbord.se.


Reklamationer

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt kontaktar du oss via e-post webshop@kreativtbord.se. Spara alltid emballage, eventuell originalkartong och betalningsbekräftelsen. Om du ska skicka tillbaka en skadad produkt gör du det enklast i det emballage och den förpackning som du fick den i. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, det vill säga fel som fanns i varan vid leverans. Detta gäller inte i de fall då vi ej kan hitta något fel på produkten eller då du orsakat skadan själv. Normalt slitage ersätts ej. Vi följer konsumentköplagen, vilket innebär 36 månaders reklamationsrätt.


Varor som återsändes till oss mot postförskott eller efterkrav utlöses ej.


Copyright

Vi har copyright på alla våra egendesignade produkter och foton. Detta innebär att produkter som vi själva designat inte får användas i kommersiellt syfte, endast för privat bruk. Lånar du bilder måste alltid källan anges i anslutning till bilden.


TELEFON

073-22 90 212

FÖRETAGSUPPGIFTER

Catarinas Veranda, Schlagers Media & Logistik AB

Företaget innehar F-skattsedel.

For orders outside of Sweden

We do take orders from other countries than Sweden.


Please place your order by e-mail and let us know your delivery address. After processing your order, we will return with the total cost.


E-MAIL webshop@kreativtbord.se