Anmälan


Workshops – allmän info

Våra kreativa workshops sätter fart på skaparglädjen. Anmäl dig själv, med bästa vännen eller ett helt gäng. Följande gäller för alla workshops.


Nästa workshop

I kalendariet på förstasidan ser du när nästa workshop arrangeras.


Plats och hur du hittar hit

Vi håller vanligtvis till i vår blomsterateljé på Möllevägen 27 i Klagshamn. Det går bra att parkera utmed vägen eller längre fram vid vingården. Buss 6 stannar på hållplats Möllevägen utmed Klagshamnsvägen.


Fika ingår

Vi tar en paus för en god fika någon gång under workshopen. Meddela om du har några matallergier vi ska tänka på.


Pris och betalning

Priset nämns vid informationen om varje workshop. På vissa är det ett fast pris och då ingår arbetsmaterial och fika. Du får alltid någon eller några dekorationer med dig hem. Workshops med fasta priser betalas senast en vecka innan workshopen till swish 1233071800 (Kreativt Bord).


Blomsterpyssel har ett annat upplägg eftersom du där har ett stort utbud av dekorationer att välja på innan workshopen. Då betalar du en startavgift på 110 kronor och sedan för de dekorationer du i förhand väljer att göra. Startavgiften fungerar även som anmälningsavgift och återbetalas inte vid avbokning. På plats betalar du sedan för de dekorationer du valt att göra. Det går bra att betala med kontanter, swish eller kort.


Det finns även möjlighet att handla på plats – bra pysselmaterial, vaser, krukor, små roliga detaljer och annat kul för ytterligare skapande hemma.


Inspirerande ledare

Våra workshops leds av en eller två inspirerande kreatörer som har lång erfarenhet av form, färg, blommor och eventplanering.


Workshop för alla

Det krävs ingen förkunskap för att delta på våra workshops. Här skapar alla efter egen förmåga. Du får hjälp om du stöter på problem och inspireras garanterat av både kreatören Catarina och alla andra deltagare. Workshopen är 2 eller 3 timmar långa.


Det är begränsat antal platser per tillfälle, max 10 deltagare när vi håller till i blomsterateljén.


Workshopen lämpar sig från 10 år och uppåt. Några workshops passar bättre för barn och det tipsar vi om i informationen om varje workshop. På några finns det även ett specialpris om du bokar 2 deltagare direkt.


Du får gärna sprida inbjudan till andra vänner.


Anmälan

Fyll i intresseanmälan här bredvid. Vissa workshops blir snabbt fullbokade så det kan vara bra att boka en plats den dag du vill gå. Meddela dag och hur många du vill anmäla.

Vi återkommer med svar snarast och när vi kan bekräfta en plats för dig så är anmälan bindande.


Vid förhinder

Om du inte meddelar att du uteblir finns det inte möjlighet att få workshopsavgiften tillbaks.

Om du innan workshopen startar meddelar att du fått förhinder på grund av sjukdom så kan vi se till att du får delar av material hemsänt till dig. På så vis får du njuta av det material du har beställt.

Om du meddelar senast 2 dagar innan att du är sjuk kan viss del av avgiften betalas tillbaks (minus startavgift och för material som redan köpts in).

Anmälningsavgiften till Blomsterpyssel betalas inte tillbaks, men vid avanmälan senast 2 dagar innan behöver du inte betala för bokade dekorationer. Vid senare avanmälan måste dekorationsmaterialet betalas och då finns möjlighet att få hem material i blomsterpysselpåsar. 


Bra att ta med sig

När vi håller till i blomsterateljén går det bra att behålla skorna på eller ta med ett par inneskor. Ha en varm och go´ tröja på dig. Ta gärna med en personlig sekatör om du vill det och självklart din sprudlande skaparglädje!


Boka en hel grupp

Du kan även boka en egen workshop för en hel grupp på minimum 6 personer. Då väljer du om du vill vara hos oss i Klagshamn eller om du har ett rymligt rum eller lokal själv som du vill att vi ska vara i. Perfekt för tjejgänget, granngänget eller för att fira någon!

Om ni är ett eget gäng som pysslar så kan vi alltid anpassa workshopen efter era önskemål. Ni kan förboka att göra ett visst antal dekorationer, göra något som passar just ert gäng bra.

Vill ni kombinera workshopen med en middag eller beställa en matigare fika så är det möjligt.


Undrar du något mer?

Kontakta Catarina för mer information på catarina@kreativtbord.se eller 073-22 90 212.

ADRESS

Möllevägen 27, Klagshamn

TELEFON

073-22 90 212

Intresseanmälan